Людям з порушення зору Звичайна версія

Оголошення про реалізацію активів ПАТ «КБ «ІНВЕСТБАНК» шляхом безпосереднього продажу фізичним та/або юридичним особам

11.02.2019

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «КБ «ІНВЕСТБАНК», керуючись статтею 51 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», «Положенням щодо організації продажу активів (майна) банків, що ліквідуються», затвердженого Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 24 березня 2016 року № 388 та відповідно до Рішення Комітету Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з питань консолідації та продажу активів №459 від 16.02.2018 року оголошує про безпосередній продаж юридичним та фізичним особам  майна згідно оновленого переліку та за ціною, зниженою з 08.02.2019 року на 50 відсотків.

Оновлений перелік майна, яке виставляється на безпосередній продаж (основні засоби, загальною кількістю 478 одиниць у т.ч.: комп’ютерна техніка, банківське обладнання, офісна техніка, сейфи, офісні меблі та інші основні засоби) наведено в Додатку № 1, який містить найменування, дату введення в експлуатацію та початкові ціни продажу майна, та розміщений на сайті ПАТ «КБ «ІНВЕСТБАНК» http://investbank.odessa.ua/files/ozbp1_2019.02.07.pdf.

Ознайомитись з майном виставленим на безпосередній продаж та оформити заяву на придбання майна можна в робочі дні з 10.00 до 16.00 години (обідня перерва з 13.00 до 13.45) за адресою: м. Одеса, вул. В. Арнаутська, 2-Б, за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку Жабровцем Сергієм Григоровичем за номером тел. (048)722-21-44.

Для оформлення купівлі-продажу активів потенційним покупцям необхідно звернутись до  ПАТ «КБ «ІНВЕСТБАНК» в робочі дні з 9.00 до 17.00 (обідня перерва з 13.00 до 13.45) за адресою: м. Одеса, вул.. В. Арнаутська, 2-Б, з наступними документами:

-    для фізичних осіб: заява на придбання за встановленою формою (Заява 1), паспорт або інший документ, що посвідчує особу відповідно до чинного законодавства України, та довідка про присвоєння ідентифікаційного номера (оригінали та копії завірені належним чином);

-    для юридичних осіб завірені копії наступних документів: заява на придбання за встановленою формою (Заява 2), виписка з ЄДР юридичних  осіб та фізичних осіб – підприємців (свідоцтво про державну реєстрацію), статут юридичної особи, рішення/наказ про призначення керівника юридичної особи, дозвіл уповноваженого органу юридичної особи на придбання майна, довіреність на право представляти інтереси юридичної особи в процесі придбання майна, паспорт або інший документ, що посвідчує особу представника відповідно до чинного законодавства України (оригінали). У випадку необхідності Банк може вимагати інші документи.

Банк видає потенційному покупцю рахунок-фактуру на оплату активів та у разі потреби проект договору купівлі-продажу.

Потенційний покупець оплачує вартість активів та, після надходження коштів на накопичувальний рахунок ПАТ «КБ «ІНВЕСТБАНК», отримує придбані активи за актом прийому-передачі.

Придбані активи вивозяться покупцем самостійно зі складу Банку та поверненню не підлягають.